Back to search results

Vesters
1420

Chef Jeroen Vesters leerde al op jonge leeftijd kennis maken met wat lekker is en wat het begrip royaal kan betekenen. Die nog steeds groeiende kennis geeft hij in een huiskamerrestaurant een passend forum. Dat podium zette hij op met partner en sommelière Nikolien Verstraelen en vinden we op een horecapleintje in een woonwijk even buiten het centrum van Nijmegen. Hij houdt van de Franse keuken en hanteert zwierig Franse keukenuitdrukkingen. Na snoekbaarsfilet met zuurkool als entree volgt gebrande corvina-filet met oerpeen, morcilla en achoïade als entremet. Daarna als geslaagde pièce een ouderwetse maar o zo verfijnde ballotine van hoen met gevarieerde garnituur waaronder koningsboleten. Waarna fijne friandises volgden.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Jeroen Vesters
Nikolien Verstraelen

Awards

  • Hostess of the Year 2015
  • Great Value Award 2015

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistro Flores

1420

Puur Sanh

1420

De Chique Zaak - Konijnenvoer

1420