De Bokkedoorns
17,520

Op een idyllische plek midden in de natuur, gelegen aan een duinmeer treffen we restaurant de Bokkedoorns aan. Pascal Beeren heeft dit restaurant met status van een instituut van zijn vader overgenomen. Achter de grote ronde deuren treffen we een modern ingericht restaurant aan, waar al sinds decennia op hoog niveau wordt gekookt. Chef-kok Roy Eijkelkamp verrast steeds weer met oogstrelende en vooral gebalanceerde gerechten die zeer precies zijn uitgevoerd. De visueel zeer aantrekkelijke gerechten hebben geen overbodige tierelantijnen. Elk onderdeel heeft een functie en draagt bij aan een totale smaakbeleving. Na de heerlijke amuses waaronder een tosti van garnalen met kalamansi begint het menu met een zeer fijne salade van kort geblancheerde snijbonen, marshmallow van Mescal, ijs van avocado en bereidingen van zoete aardappel en jalapeño. Na dit fris, knapperig, zoet en rokerig gerecht volgt salade van noordzeekrab. Die zit verborgen onder een koepel van radijs en wordt gecombineerd met krokante maïs, ijs van maïs, een schuim van radijs en een saus op basis van purple shiso azijn. De salade van noordzeekrab is vers aangemaakt met huisgemaakte mayonaise, appel en limoen. Het is een esthetisch vernuftig kunstwerkje dat bovenal klopt qua smaken en texturen. Voor de wijnadviezen zijn we in goede handen bij maître-sommelier Barry Kleijne die samen met gastheer Tim Dorissen een zeer kundig, vriendelijk en alert serviceteam aanstuurt.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Thursday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Saturday 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Sunday 12:00-14:30 — Closed

Team

Barry Kleijne Maître, Sommelier
P.F. Beeren
Roy Eijkelkamp
Tim Dorissen Maître

Awards

  • Sommelier of the Year 2010

Our partners

Also recommended Restaurants

Vinkeles

17,520

Taiko

1720

RIJKS®

1720