De Bokkedoorns
17,520

Op een idyllische plek midden in de natuur, gelegen aan een duinmeer treffen we restaurant de Bokkedoorns aan. Pascal Beeren heeft dit restaurant met status van een instituut van zijn vader overgenomen. Achter de grote ronde deuren treffen we een modern ingericht restaurant aan, waar al sinds decennia op hoog niveau wordt gekookt. Chef-kok Roy Eijkelkamp verrast steeds weer met oogstrelende en vooral gebalanceerde gerechten die zeer precies zijn uitgevoerd. De visueel zeer aantrekkelijke gerechten hebben geen overbodige tierelantijnen. Elk onderdeel heeft een functie en draagt bij aan een totale smaakbeleving. Na de heerlijke amuses waaronder een tosti van garnalen met kalamansi begint het menu met een zeer fijne salade van kort geblancheerde snijbonen, marshmallow van Mescal, ijs van avocado en bereidingen van zoete aardappel en jalapeño. Na dit fris, knapperig, zoet en rokerig gerecht volgt salade van noordzeekrab. Die zit verborgen onder een koepel van radijs en wordt gecombineerd met krokante maïs, ijs van maïs, een schuim van radijs en een saus op basis van purple shiso azijn. De salade van noordzeekrab is vers aangemaakt met huisgemaakte mayonaise, appel en limoen. Het is een esthetisch vernuftig kunstwerkje dat bovenal klopt qua smaken en texturen. Voor de wijnadviezen zijn we in goede handen bij maître-sommelier Barry Kleijne die samen met gastheer Tim Dorissen een zeer kundig, vriendelijk en alert serviceteam aanstuurt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Donderdag 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:30 — Gesloten

Team

Barry Kleijne Maître, Sommelier
P.F. Beeren
Roy Eijkelkamp
Tim Dorissen Maître

Awards

  • Sommelier van het Jaar 2010

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Vinkeles

17,520

Taiko

1720

RIJKS®

1720