In de zomer begint de culinaire reis van naar keuze vijf tot acht gangen in de ruime, sfeervolle binnentuin. We starten met een mooie presentatie van zorgvuldig bereide Zeeuwse mariene producten: diverse gegarneerde schelpjes uit de Oosterschelde, dry-aged zeebaars, krab met sishu en rijstkrokant, kokkeltjes, oesters, scheermesje met groene curry, tapijtschelpen met sausje op basis van schelpjes, tom kha kai vissoep, gerookte Hollandse nieuwe met groene curry en sesam, koolsla, tamarinde en venusschelpjes met rode curry. Een prachtige totaalervaring waarbij zeevruchten en vis smaakvol en respectvol worden gesublimeerd. We zouden bijna wensen dat bij de volgende gang weer precies hetzelfde gepresenteerd zou worden. Maar er volgt nog meer moois. Zoals geroosterde langoustines vergezeld door zeekraal, lamsoor, prei, mousseline van verveine, erwtencrème en aardappelen - droog gekookt in zeewater - met groene appel en erwten, met daarop een rauw langoustinestaartje, en daarbij een aardappelsoepje. Na dit kunstwerkje van homogene smaakversmelting volgt prachtige in algenboter gebakken tarbot met pinot noir-saus, gefrituurde kool en paddenstoelen. Tot slot een origineel gepresenteerd nagerecht met diverse chocoladesmaken extra opgefrist door aalbessen, aardbeien en kersen uit eigen tuin.