Een fraai uitzicht over de jachthaven in Breskens nemen we er op de eerste verdieping van dit keurig en sfeervol met prettige kleurstelling ingericht restaurant graag bij. Chef Laurent Smallegange laat zich inspireren door wat Zeeland als lekkers ten beste heeft. Scherp uitgetekende amuses zetten meteen in die zin de toon. Fragiele hoorntjes zijn gevuld met scheermes en een soepje van grijze garnalen smaakt extra verfijnd door koffietoetsen. Langoustine combineert de chef met lamsoor, zoetzure bijlagen en geitenboter tot een feestelijk geheel. Filet van tarbot geeft hij een meesterlijke cuisson mee en vormt samen met mousse van mosselen, krokant van kippenhuid, prei, wortel en groene asperge een voortreffelijke en helder smakende combinatie. Na een frisse, eigentijdse compositie rond mascarpone met yuzu en kersen volgt een klassiek nagerecht in de vorm van een zeer subtiel smakende soufflé met citroen en limoen, en met daarnaast sorbet van framboos afgewerkt met citrus-afrikaantjes.