Voormalig sous-chef Leon Vermaire en maître-sommelier Paul Labruijere namen vorig jaar Katseveer over van Rutger van der Weel. Doel is de typische Zeeuws-Aziatische keuken verder verfijnd vorm te geven. Katseveer, gehuisvest in een voormalig veerhuis met panoramisch uitzicht op de Oosterschelde blijft daarmee een vertrouwde bestemming in het ruwe Zeeuwse landschap. Als alleenstaand monumentaal gebouw aan de dijk heeft Katseveer charme en karakter in overvloed. Binnen worden gasten verwend met charmante bediening, zeer ruime keuze aan fijne wijnen per glas en gerechten waarin de chef bij voorkeur Zeeuwse producten betrekt om deze met Aziatische technieken, bereidingen en smaakmakers kundig te bereiden. Denk aan op een Japanse barbecue met mirin en sake gegrilde en licht gekaramelliseerde roggevleugel, rijstnoedels en assam laksa verrijkt met tamarinde. Mooi nagerecht rond Zeeuwse appelen en peren met oude en nieuwe technieken opgewerkt in diverse texturen, met ijs van Zeeuwse babbelaars en prachtig aanbod aan per stuk te betalen friandises.