Chef Laurent Smallegange brengt een creatieve, vernieuwende keuken waarin hij zijn respect toont voor ingrediënten uit nabije wateren. Producten uit Zeeuws-Vlaanderen genieten inderdaad zijn voorkeur om ze met een gerichte blik op specerijen en kruiden afkomstig uit andere werelddelen subliem op smaak te brengen. Samen met Andres Cocquyt, al jaren een professionele kracht vooraan, zorgt hij voor gastvrije verwelkoming. Met rechterhand Daniel Jansen in de keuken is er een verhoogde dynamiek en interactie met het restaurant wat de beleving nog versterkt. Vlees van noordzeekrab combineert de keuken met wortel, yuzu en gefermenteerde peper in een saus van schaaldieren en met het zachtzure van sinaasappel tot een sprankelend geheel. Inspiratie van het moment vertaalt zich in perfect gegaarde tarbot met sepia en saus van bouillabaisse met diverse fijne groentjes waaronder courgettebloem en krokant van inkt en rijst. De wijnkaart blijft overweldigend mooi. Net zoals het uitzicht over de jachthaven van Breskens en Westerschelde.