Te midden van de duinen aan het einde van het dorp en op een steenworp van het strand staat het iconische Grand Hotel Huis ter Duin met op de eerste verdieping restaurant Latour. In een ouderwetse maar mooi aangeklede eetzaal, staan elegant gedekte tafels met ruime afstanden van elkaar opgesteld. Het uitzicht brengt extra rust en sereniteit. Er is meer dan voldoende aandacht voor de gasten onder leiding van meestergastheer en sommelier Stan Kerckhoffs die hoort bij een setting met deze grandeur. Chef Kenny Friederichs voert zowel een kaart als een uitgebreid menu. Hij zorgt voor vijf zeer diverse amuses. Met onder meer Japanse curd en dressing van strandkrabben en een krokantje van aardappel en prei met bieslookcrème als een perfect evenwichtig ziltig hapje. Hamachi combineert hij als eerste gerecht met structuren van koolrabi met een olie en crème van peterselie en hij werkt het geheel af met een saus van garnalen. Het gerecht ziet er prachtig uit en zorgt voor een homogene smaakbeleving. Rode biet, vanillesaus, pompoenpitjes en granité van biet is een mooi en explosief nagerecht zonder toegevoegde suikers. Verfijnd fris met toch voldoende zoetigheid om als afsluitend dessert hoge ogen te kunnen gooien.
Aangegeven lunch tijden zijn ontvangsttijden (inloop). Latour Experience tot 13:00 uur.
Aangeven diner tijden zijn ontvangst tijden (inloop). Latour Experience tot 19:30 uur