Back to search results

Latour
1620

Vorstelijke entree, statige eetzaal met kroonluchters, vloerbedekking en dikke gordijnen, ruim geschikte tafels met gesteven linnen, onderrok en zilverwerk, en de onberispelijke zwarte brigade: in Latour ontkomen we niet aan de grandeur die gerenommeerde vijfsterrenhotels eigen is. We zouden bijna vergeten dat men in het inpandige restaurant van Grand Hotel Huis ter Duin met uitkijk over zee, gewoon bijzonder lekker kan eten. Chef Marcel van Lier toont al direct na binnenkomst zijn kunnen met voortreffelijke amuses waaronder cilinder van brickdeeg gevuld met laksa zalf en koriander. Zijn voorgerecht is een rit met alle basissmaken: paling in unagi saus, op ganache van ganzenlever, wasabimayonaise, dashi-palingbouillon, rettichrolletjes, zwarte knoflook, rijstkrokantjes en tobiko eitjes. Daarna op zijn ingekerfd vel gebakken zeebaars, bedekt met gegrilde artisjok en ontvelde tomaatjes en spot on doorgegeven op pittige 'nduja, komijncrème, moscardini-inktvisjes en olierijke chermoula. Stan Kerckhoffs blijft met zijn sympathieke hartelijkheid, ruime staat van dienst, meertaligheid en trefzekere wijnkeuzes één van ’s lands beste gastheer-sommeliers. 

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 18:00-22:00
Wednesday 18:00-22:00
Thursday 18:00-22:00
Friday 18:00-22:00
Saturday 18:00-22:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Aan de Zweth

16,520

Olivijn

16,520

Ratatouille Food & Wine

16,520