Te gast zijn bij sushi chef Yasunari Morikawa zorgt voor een unieke ervaring. Zijn vakmanschap is exceptioneel, zijn keuken bijzonder subtiel en zijn specialiteit, battera stijl sushi uit Osaka, is in Nederland alleen hier te vinden. Het zijn niet met de hand geperste sushi maar de rijst wordt gevormd in een matrijs. Hij serveert à la carte sushi en een menu. In die laatste vorm proeven we een bouillon van kombu met gepocheerde zalm, daikon en peultjes. Zijdezachte coquille met topping van geblancheerde daikon en sesamzaad met komkommer en wakame in zachte, zurige saus smaakt intens en vederlicht. Salade van gebrande tonijn met weldadige textuur, ui en prei in een soja-azijnsaus besprenkelt met chilipeper is een intense combinatie van zuren en umami. Vervolgens sashimi van koningsvis, inktvis en garnaal met in flinterdunne reepjes gesneden daikon, shishoblad en komkommer. En tenslotte twee soorten sushi. Nigiri sushi en battera sushi met gemarineerde zeebrasem afgedekt met daikon is een zinnenprikkelende ervaring vol delicate smaken. Een verhoogde score is op zijn plaats en Morikawa is meer dan verdiend de Aziaat van het Jaar.