Morille
13,520

In het charmante dorpje Koudekerke, vlak bij Vlissingen, wordt puur gekookt met respect voor de natuur en de seizoenen. Chef Floris Vriens kookt botanisch, met ingrediënten uit eigen tuin of van lokale kwekers. Zijn 14-gangenmenu, grotendeels op groenten gebaseerd, begint met een overvloed aan amuses, waaronder arancini met risotto van parelgort, daslook en morille. Daarna tartaar van wortel, met crème van prei en bieslook, mierikswortelemulsie, afgewerkt met gepofte boekweit. Smaakvolle ravioli van knolraap, gevuld met rivierkreeftjes en jus van de koppen, combineert hij met granny smith en gel van onrijpe tomaat. Daarbij dressing van karnemelk, vlierbloesem en dragonolie. Een zaak waar kwaliteit geleverd wordt en waaraan we een hogere score toekennen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 18:00-00:00
Wednesday 18:00-00:00
Thursday 18:00-00:00
Friday 18:00-00:00
Saturday 18:00-00:00
Sunday Closed

Team

Floris Vriens Owner, Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Vert

1320

Scherp

13,520

Mezger

13,520