Morille
13,520

In het charmante dorpje Koudekerke, vlak bij Vlissingen, wordt puur gekookt met respect voor de natuur en de seizoenen. Chef Floris Vriens kookt botanisch, met ingrediënten uit eigen tuin of van lokale kwekers. Zijn 14-gangenmenu, grotendeels op groenten gebaseerd, begint met een overvloed aan amuses, waaronder arancini met risotto van parelgort, daslook en morille. Daarna tartaar van wortel, met crème van prei en bieslook, mierikswortelemulsie, afgewerkt met gepofte boekweit. Smaakvolle ravioli van knolraap, gevuld met rivierkreeftjes en jus van de koppen, combineert hij met granny smith en gel van onrijpe tomaat. Daarbij dressing van karnemelk, vlierbloesem en dragonolie. Een zaak waar kwaliteit geleverd wordt en waaraan we een hogere score toekennen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Diner
Donderdag Diner
Vrijdag Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Floris Vriens Eigenaar, Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Hof aan Zee

1420

Vert

1320

Barres

1420