De sfeer in het qua looks industrieel restaurant is rustig mede door een deskundig onthaalteam dat alles onder controle heeft en duidelijk zin heeft in het werk. Het industrieel gebouw ECI is een blikvanger aan de rand van Roermond met rondom de uitloop van de Roer. In de zomer kan men ontspannen rustig op het terras zitten aan het kabbelende water of even rondlopen in het ECI centrum. Chef Edwin Soumang werkt met veel lokale producten en met opbrengst uit eigen tuin. Yellowtail combineert hij geslaagd met witte bonen in een fijne dashi die voor een bijzondere en evenwichtige verbinding tussen de vis en peulvruchten zorgt. Livar’ in ’t zoêr is een moderne vorm van traditioneel zuurvlees op basis van varken met gekaramelliseerde sjalot, wortel en koolrabi waarin alle zuren fijn in balans zijn. Ook in de niet te zoete nagerechten toont de keuken een beheerste aanpak om smaken in balans te houden. Zoals bij een perfect gegaarde Conference peer met klassieke crème, honing, gedroogde bloemen en walnoot. Een bijzondere vermelding verdient de sommelier die zowel vakkundig, hartelijk als bevlogen is en een brede interesse toont voor regionale wijnen.