De setting is puur industrieel – zit in het voormalige ECI-gebouw - maar warm en met mooi design, comfortabele kuipstoelen en opvallende muurschilderingen. Je moet eerst over een bruggetje, want de Roer stroomt er vlak naast. Wanneer je geluk hebt met het weer kun je alvast het aperitief nemen op het terras en onmiddellijk alle stress achter je laten. Van in het begin valt de uitstekende bediening op door een positief ingesteld team dat goed op elkaar is ingespeeld. Tijd voor de keuken van Edwin Soumang en zijn equipe die het liefste met producten uit de regio werken, als het even kan uit hun eigen moestuin en kassen. Na een aantal spannende amuses volgt yellowtail kingfish met komkommer, grapefruit, gebrande ui en avocado. Wat later komt een stukje botermals Geuldal melklam met gevulde ui, asperge en doperwt. Dat deze chef ook met de desserts verrassend uit de hoek komt, wordt duidelijk met gekarameliseerde boerenmelk met rozemarijn en gebakken witte chocolade. Een tip: laat de wijnen of niet-alcoholische pairings over aan de sommelier. Mooie verrassingen verzekerd.
zondag, maandag, dinsdag open voor groepen vanaf 15 personen