Op wandelafstand van strand en branding geniet dit restaurant van chef Imko Binnerts alom bekendheid om een zeer verfijnde viskeuken. Echtgenote en vinologe Cathy Moerdijk zorgt steeds voor uitmuntende wijnpairings – ook bij de kazen en het nagerecht - die het plezier aan tafel extra versterken. De chef laat zich in zijn creaties inspireren door smaken uit vele windstreken. Zo gebruikt hij in een compositie rond hamachi en gerookte paling zowel fijne doyenne de comice peer als yuzu en gember om het geheel fris en smaakvol te presenteren. Daarbij genieten we van een Cataratto Miano 2022, Castellulucci Miano, Valledolmo-Conta di Sclafani. Coquilles combineert de chef met aardpeer, truffel, hazelnoot en Ibérico tot een complex geheel waarbij een Jechtinger Grauburgunder 2022 van Weingut Bercher verder diepgang geeft aan het divers smaakpalet. Heerlijk slot rond een nagerecht met PX-chocolade, tonkaboon en ook Pedro Ximénez in het glas, en wel van Bodegas Fernando de Castilla.