Bij restaurant Spectrum, gehuisvest in het monumentale Waldorf Astoria hotel, worden gasten van bij aankomst tot vertrek in de watten gelegd. De bediening is zeer gastvrij en zorgt voor een prettige sfeer. Maar het is vooral chef Sidney Schutte die met zijn culinaire creaties de show steelt. Hij kookt met lef en verrast keer op keer met oog- en tongstrelende gerechten. Bijzondere ingrediënten en kooktechnieken worden op een ingenieuze wijze gecombineerd. Zo wordt een salade van witte asperges, bosaardbei en tonkaboon opgediend in een witte bol van gekaramelliseerde Parmezaanse kaas. Krokante shiso en peterselie op blaadjes witlof gevuld met morieljes combineert hij met crème fraîche die licht is aangemaakt met morieljes en met Goudse boerenoplegkaas die voor extra hartigheid zorgt. In kombu gemarineerde langoustine wordt in zijn schaal perfect gegaard opgediend en gecombineerd met pruikzwam die is aangemaakt met kaffir, cacao en chipotle. Allemaal attractieve en smakelijke gerechten zoals ook het dessert van wortel, crème van pompoen, reductie van zoethout en gerookte boter. Bij dit alles schenkt maître-sommelier Cas Kratz passende wijnen. Hij geeft ook deskundig advies om in te spelen op persoonlijke wensen van de gast.