In Hotel-Restaurant 't Lansink in Hengelo trekt Chef Lars van Galen al ruim 13 jaar aan de culinaire touwtjes. Klassieke gerechten met een heel eigen moderne en creatieve signatuur zijn het vaste handelsmerk. Hij voert zowel een ruim gevarieerde kaart als menu’s in meerdere gangen. We genieten van Twentse reerug voorzien van een geweldige cuisson en rijke eigen jus in de vorm van een traditionele Franse jagermeestersaus, zoetig door rode bessenjam en met room en cognac, met ingelegde sjalot, artisjok, en quenelle van aubergine en pommes paolo. Vooraf secuur gebakken skrei met klassieke beurre noisette die creatief en smaakvol is omgeven met wat geweld mosterdzaad, ossenstaart en saus van krokante kappertjes en wat bloemkoolroosjes. Ook indrukwekkend is een rijzige chocolade soufflé naast mandarijnenijs, kumquat en een 'bombe' van Manjari chocolade uit Madagaskar. Goede en uitgebreide wijnkaart voorzien van deskundig advies rond geslaagde combinaties. Wijnarrangementen hebben hier een echte meerwaarde.