't Raedthuys
14,520

De constante seizoenskeuken van Hans den Engelsen draait op volle toeren. De chef zorgt in zijn monumentale onderkomen in het centrum van Duiven voor elegante bordpresentaties, perfecte cuissons en uitgebalanceerde smaken. Sowieso loopt de wisselwerking met de vakbekwame voorkant gesmeerd. Eters worden op hun wenken bediend door het gedreven gastgevers-trio Karina van der Kolk, Anoeshka van der Niet en Sam van Koot, terwijl eerstgenoemde als patron-sommelière tevens gepaste wijnen kiest uit haar lijvige kaart. We proeven van gelakte kalfszwezerik bij tempura van wijngaardslak, puree van aardpeer, gefrituurde bladselder en kalfsjus met kruidenolie. Ook langoustine in zolderspek, naast rucolapesto, tomaatvinaigrette en pastinaakchips, boezemt eerbied in, evenals gekaramelliseerde ganzenlever op gekonfijte meloesuitjes, briochebrood en balsamicostroop.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-16:00 — 18:00-22:30
Thursday 12:00-16:00 — 18:00-22:30
Friday 12:00-16:00 — 18:00-22:30
Saturday Closed — 18:00-22:30
Sunday 12:00-16:00 — 18:00-22:30

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistrobar Beaune

1420

The Green Rose

14,520

The Church

14,520