't Raedthuys
14,520

De constante seizoenskeuken van Hans den Engelsen draait op volle toeren. De chef zorgt in zijn monumentale onderkomen in het centrum van Duiven voor elegante bordpresentaties, perfecte cuissons en uitgebalanceerde smaken. Sowieso loopt de wisselwerking met de vakbekwame voorkant gesmeerd. Eters worden op hun wenken bediend door het gedreven gastgevers-trio Karina van der Kolk, Anoeshka van der Niet en Sam van Koot, terwijl eerstgenoemde als patron-sommelière tevens gepaste wijnen kiest uit haar lijvige kaart. We proeven van gelakte kalfszwezerik bij tempura van wijngaardslak, puree van aardpeer, gefrituurde bladselder en kalfsjus met kruidenolie. Ook langoustine in zolderspek, naast rucolapesto, tomaatvinaigrette en pastinaakchips, boezemt eerbied in, evenals gekaramelliseerde ganzenlever op gekonfijte meloesuitjes, briochebrood en balsamicostroop.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-16:00 — 18:00-22:30
Jeudi 12:00-16:00 — 18:00-22:30
Vendredi 12:00-16:00 — 18:00-22:30
Samedi Fermé — 18:00-22:30
Dimanche 12:00-16:00 — 18:00-22:30

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Bistrobar Beaune

1420

The Green Rose

14,520

The Church

14,520