De overname van een monument is altijd een lastige onderneming met veel vragen. Bij ‘t Spiehuis was dit niet anders. Een van de belangrijkste vragen die iedereen zich stelde, was ongetwijfeld of de nieuwe eigenaar veel ging wijzigen. We werden eerlijk gezegd heel blij toen we merkten dat er aan het decor niets veranderd werd en nog veel belangrijker aan de gerechten ook niet! Hier stapt men nog steeds een beetje terug in de tijd en dat blijkt een heerlijke beleving voor jong en oud. De rundstartaar is prima op smaak en combineert moeiteloos met kaviaar, oester en een kwartelspiegelei. De zwezerik is perfect krokant aan de buitenkant en verleidelijk zacht en smaakvol aan de binnenkant, net als de old school gebakken aardappelen. De diepe jus is er waanzinnig bij. De zeetong, nog altijd even groot dan voorheen, smaakt net iets beter dan ergens anders. We konden ook niet weerstaan aan de crèpes suzette, aan tafel met kennis van zaken afgewerkt. Dit blijft een eeuwige favoriet.