Jonathan Zandbergen x Hemel & Aarde | The Nox Hotel Utrecht

8 déc. 2020

De eenmalige terugkeer van de topchef tijdens een exclusief diner van 8 gangen, inclusief overnachting en ontbijt bij hotel The Nox.

In het menu zijn onder meer gerechten te vinden uit het Meesterlijk menu van Jonathan Zandbergen, waarmee hij eerder dit jaar de titel SVH Meesterkok in de wacht wist te slepen. Het menu wordt gecompleteerd met signature dishes van Vito Reekers, chef van restaurant Hemel & Aarde.

Jonathan Zandbergen werkte van 2002 tot 2010 in de keuken van het voormalige Polman’s Huis en is momenteel executive chef van restaurant Merlet (17,5/20 punten) in Schoorl. In 2014 won hij in Parijs de prestigieuze Prix Culinaire Le Taittinger International, in 2017 werd hij door Gault&Millau (ex aequo) uitgeroepen tot Talentvol Chef van het Jaar. Sinds dit jaar mag hij zich tevens 150ste SVH Meesterkok van ons land noemen. 

Ben jij klaar om volledig in de watten te worden gelegd door één van de meest veelbelovende chefs van ons land? Reserveer snel voor deze exclusieve special op zondag 13 december, er is een beperkt aantal kamers beschikbaar.

*Prijs 200 p.p.p.n. op basis van beschikbaarheid (exclusief toeristenbelasting)

Voorwaarden Jonathan Zandbergen x Hemel & Aarde: deze special is geldig op 13-12-2020 en exclusief te reserveren via de mail. Let op, voor deze special gelden aangepaste annuleringsvoorwaarden. Jonathan Zandbergen x Hemel & Aarde is een non-refundable reservering, na afronding van de boeking kan deze niet meer aangepast of geannuleerd worden.

https://www.thenoxhotel.com/hotel-specials-utrecht/jonathan-zandbergen-x-hemel-and-aarde

Plus D'actualités

Nierstichting ambassadeur Tim Golsteijn met 'Minder zout, meer smaak' campagne

25 mars 2024

Nierstichting ambassadeur Adrian Zarzo met 'Minder zout, meer smaak' campagne

20 févr. 2024

Lancering nieuwe portretten van New Chefs on the Block

6 févr. 2024