Nierstichting ambassadeur Tim Golsteijn met 'Minder zout, meer smaak' campagne

25 mars 2024

Minder zout,  meer smaak campagne 

De komende tijd besteden we samen met de Nierstichting aandacht voor gezonde nieren en minder zoutgebruik in de professionele keuken. Samen met ambassadeur Tim Golsteijn van Restaurant Bougainville in Amsterdam wil de Nierstichting met restauranteigenaren, chefs, horecaopleidingen en smaakpartners de gewoonte van te veel zoutgebruik in de professionele keuken doorbreken. In deze video vertelt hij zijn persoonlijke verhaal en motivatie.

Restaurant Bougainville

Het restaurant zit op de eerste verdieping van hotel TwentySeven met een geweldig uitzicht op de Dam. Er wordt gekookt met een innovatieve kookstijl, op Europese basis maar met accenten uit de Aziatische keukens.

Adres: Dam 27, 1012 JS in Amsterdam
E-mailadres: [email protected]
Website: https://restaurantbougainville.com
Chefkok: Tim Golsteijn

Plus D'actualités

Partnernews - Asperges, al vijf eeuwen het witte goud van Vlaanderen

18 juin 2025

100Chefs by Gault&Millau 2025

20 mai 2025

Partnernews - Oceania Cruises: Embarquez pour une odyssée culinaire et culturelle en Australie et en Nouvelle-Zélande à bord du Riviera d'Oceania Cruises.

7 mai 2025