De naam van het restaurant van de gedreven en creatieve chef Pasquale Carfora en partner Elisa, kan enerzijds betrekking hebben op de heerlijke geuren en smaken van de gerechten, maar anderzijds ook verwijzen naar de Italiaanse hoofdstad. In Rome en omgeving liggen namelijk de roots van Pasquale Carfora. Daar haalt hij onder meer inspiratie door smaken en geuren van zijn jeugd te verwerken in een vernieuwende Italiaanse keuken. En wel in combinatie met lokale producten van de Veluwe levert dat prachtige resultaten op zoals bij op lage temperatuur gegaarde forelfilet met saus van 24 maanden oude Pecorino kaas en artisjok. Ook een klassieker als gebraden reerug met biet en kers krijgt een Italiaanse wending met pistache, basilicum en jus van 25 jaar oude balsamico. Ander hoogtepuntje is het pre-dessert rond panna cotta van Italiaanse kastanjehoning met kamille en gezouten karamel. Een smaak die we niet snel zullen vergeten. Aroma toont potentie om te groeien en heeft een hogere quotering beet.