Aroma
1420

Pasquale Carfora is een ambitieuze en enthousiaste chef die Italië als zijn broekzak kent. De gerechten zijn boeiend en de bediening onder leiding van gastvrouw Elisa Leune straalt klasse uit. Bij de hapjes genieten we van rode biet gemarineerd in balsamico en van prachtige gezouten ansjovis uit Amalfi geserveerd met geurig brood. Voorgerecht is een wandeling door het bos met veel aardse tonen van boschampignons in diverse structuren, pijnboompittenijs en spongecake van kastanje in het bord afgewerkt met bouillon. Passatelli is goed op smaak gebracht met daarbij kip, eend en kwartel afgewerkt met geraspte truffel. Knap dessert met honingraat en rijke honingsmaken in diverse gelaagdheden en daarna nog een ode aan de veelzijdigheid van citroen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:30-14:00 — 17:30-00:00
Vrijdag 12:30-14:00 — 17:30-00:00
Zaterdag 12:30-14:00 — 17:30-00:00
Zondag 12:30-14:00 — 17:30-00:00

Team

Elisa Leune Eigenaar, Gastvrouw
Jan Leune Eigenaar
Martin van den Brink Maître, Sommelier
Pasquale Carfora Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

de Echoput

1420

Bouwkunde

1420

't Arsenaal

1420