Back to search results

de Echoput
1420

Elegantie, exclusiviteit en vakmanschap zijn de onkreukbare zuilen waarop dit restaurant al bijna zeven decennia rust. Destijds begonnen als bescheiden theehuis, maar allang uitgegroeid tot een gerenommeerd hotel-restaurant op kroondomein Het Loo. In de rug gedekt door het grootste natuurpark van ons land, de Veluwe, is De Echoput verzekerd van een continue aanvoer van eersteklas wildproducten. Chef Peter Paul van den Breemen – hij volgde Kevin Schlaman op – mag er van de eigenaars mee werken en doet dat uitstekend. Hij serveert Veluws reevlees met prachtige cuisson, karakteristieke wildsmaak en rijke kalfsjus. En zijn gekende garnituur van bundelzwam, appel, rode kool, pommes dauphines, sjalot en verjus levert uitgekiende aanvulling. Solide is ook het tartaartje van dorade die extra karakter krijgt dankzij structuren van pittige radijs, mierikswortel en vinaigrette van sakura. Goed om te weten dat de keuken dus moeiteloos schakelt tussen beproefd klassiek en de ingetogen zwier van de moderne Franse keuken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Gesloten

Team

Bert Wolthuis Maître
Lodewijk Klosse Manager, Eigenaar
Martien Marcelissen Sommelier
Peter Paul van den Breemen Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Zenith

1620

Huisje James

1520

Sizzles at the Park

1220