Back to search results

Cèpes
13,520

Ligt bij de ingang van Nationaal Park de Hoge Veluwe. Chef Robert Hartelman staat al dertien jaar aan het hoofd van de keuken maar kiest nu resoluut voor duurzaam en no waste. Hoogtepunten? Warme Olde Remeker kaas in lichte en krokante tijgersoes met cèpespoeder, perfect eitje met steak tartaar en preicrème, en regionaal gekweekte trekzalm uit de Betuwe met een swirl van verse room en chlorofyl, daarbij een blini met zeer stevige dot crème fraîche en duurzaam gekweekte steurkaviaar uit Laren. Leuk zijn de goed gevonden details zoals zelfgekweekte cress van citrusafrikaantjes.

Openingstijden

Maandag 12:00-15:00 — 17:30-19:30
Dinsdag 12:00-15:00 — 17:30-19:30
Woensdag 12:00-15:00 — 17:30-19:30
Donderdag 12:00-15:00 — 17:30-19:30
Vrijdag 12:00-15:00 — 17:30-19:30
Zaterdag 12:00-15:00 — 17:30-19:30
Zondag 12:00-15:00 — 17:30-19:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Belle Source

13,520

Diels

1320

BarBarella

13,520