Back to search results

Aroma
1420

Pasquale Carfora is een ambitieuze en enthousiaste chef die Italië als zijn broekzak kent. De gerechten zijn boeiend en de bediening onder leiding van gastvrouw Elisa Leune straalt klasse uit. Bij de hapjes genieten we van rode biet gemarineerd in balsamico en van prachtige gezouten ansjovis uit Amalfi geserveerd met geurig brood. Voorgerecht is een wandeling door het bos met veel aardse tonen van boschampignons in diverse structuren, pijnboompittenijs en spongecake van kastanje in het bord afgewerkt met bouillon. Passatelli is goed op smaak gebracht met daarbij kip, eend en kwartel afgewerkt met geraspte truffel. Knap dessert met honingraat en rijke honingsmaken in diverse gelaagdheden en daarna nog een ode aan de veelzijdigheid van citroen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi Déjeuner & Dîner
Vendredi Déjeuner & Dîner
Samedi Déjeuner & Dîner
Dimanche Déjeuner & Dîner

Équipe

Elisa Leune Propriétaire, Hôtesse
Jan Leune Propriétaire
Martin van den Brink Maître, Sommelier
Pasquale Carfora Chef, Propriétaire

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Zenith

1620

Sizzles at the Park

1220

de Echoput

1420