Atelier
16,520

Chef Hans Kinkartz staat 25 jaar aan de kachel van Atelier en heeft met Yarno Drummen een prima chef aan zijn zijde staan. Mooi om vast te stellen hoe Hans Kinkartz met zijn tijd mee is en een moderne keuken voert in een typisch historisch vakwerkhuis midden in het centrum van Gulpen. Bij de detailrijke amuses gooit vooral Balfegó tonijn met tomaat en nori door zijn zacht smeltend mondgevoel hoge ogen. Wilde zeebaars combineert het keukenteam vlotjes met Hollandse garnaal, bouillabaissesaus, mandarijn en ganzenlever. Ook verrassend is keurig gelakte kalfszwezerik met zacht pittige ‘ndujasaus en sinaasappel. Leuk en lekker is een compositie rond oude Remeker en zoete Limburgse ui met cantharellen, sherry en koffiepoeder. Bresse eend krijgt een perfecte cuisson mee met rustieke garnituur van biet, gekonfijte kers en zwarte knoflook. Echtgenote en sommelier Ellen Kinkartz presenteert een relatief jonge wijnkaart en prima referenties in haar arrangement.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 18:30-22:00
Mercredi Fermé — 18:30-22:00
Jeudi Fermé — 18:30-22:00
Vendredi 12:00-12:30 — 18:30-22:00
Samedi 12:00-12:30 — 18:30-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Audrey Vanhouttem Sous-Chef
Dianne Pachen Maître
Ellen Kinkartz Maître, Sommelier, Propriétaire
Hans Kinkartz Chef, Propriétaire
Yarno Drummen Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Tout à Fait

1620

Château Neercanne

1620

Rantrée

1620