Knap hoe een voormalig kleermakersatelier als ambachtelijk vakwerkhuis een nieuw bestaan kreeg en in diezelfde geest ambitie uitstraalt om kwaliteit te leveren. Gevestigd op een karaktervol plein in het Limburgse Gulpen heeft dit atelier ook zijn ligging helemaal mee. Chef Hans Kinkartz staat al bijna een kwarteeuw aan het fornuis en kookte in die periode een knap repertoire aan signatuurgerechten bijeen. Zoals een prachtig productgedreven voorgerecht rond een flinke langoustine die door zacht te branden en te lakken een perfecte cuisson meekrijgt. Met een reductie van de pantsers en met een frisse tartaar van langoustine en ceviche van passievruchten zorgt hij voor aangename spanning en verfijnd reliëf. In hetzelfde register van zuivere smaakcombinaties is het genieten van een stuk tarbot waarop dungesneden ganzenlever zacht wegsmelt en voor een aparte kick garant staat. Echtgenote Ellen waakt over een knappe wijnkelder met een fijne selectie aan Franse, Belgische en Nederlandse wijnen en presenteert diverse referenties per glas.