BAK bevindt zich in een sfeervol oud pakhuis in de Houthavens van Amsterdam. De locatie op de derde verdieping met uitzicht op het IJ verleent het een opvallend en uniek karakter. Chef Benny Blisto legt grote nadruk op de herkomst van zijn producten, wat resulteert in gerechten die zowel versheid als integriteit uitstralen. Geïnspireerd door zijn gedachtegoed rond duurzaamheid creëert hij een menu met verschillende gangen, telkens afgestemd op het ritme van de natuur en de seizoenen. Denk aan licht gebrande makreel – omgeven door rokerige tuinbonen en doperwten van de barbecue - verrijkt met dressing op basis van misowater en cassisolie. Gegrilde witte asperges komen beetgaar met hollandaisesaus verrijkt met vlierbloesem. Lamsvlees wordt perfect gegaard, waardoor het zijn aroma's en sappigheid optimaal onthult. Geserveerd met verrukkelijke wortelsaus en enkele hints van kamille. Als slot knapperige millefeuille gevuld met crème suisse en lievevrouwebedstro, vijgenblad en aardbei. De wijnkaart met enkele bijzondere referenties als extra troef.