Bij Erik
1320

Warme sfeer in dit eigentijds ingericht restaurant van Erik Tas. Wijn heeft een streepje voor en ongeveer dertig wijnen kunnen per glas, leuk om daar bijvoorbeeld enkele oesters met paprika, jalapeño en sjalot bij te bestellen of yakitori van kip met peper, sesam en bosui. Daarna gaan we over naar het grotere werk: côte de boeuf voor twee personen met tarte tatin van ui, pommes pont neuf, bearnaise en rode wijnjus. Hier wordt duidelijk met kwaliteitsproducten gewerkt. De vriendelijke en attente service is een plus.

Heures d'ouverture

Lundi 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Vendredi 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Samedi 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Dimanche 12:00-14:30 — 18:00-22:00

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Le Barquichon

1320

Savarin

1320

Sequenza

1320