Caert
13,520

Bij restaurant Caert zwaait voormalig sous-chef Marcel Ijzerman verdienstelijk de culinaire scepter. Hij stuurt een jong team aan en zorgt voor een fijne avond. Uit de keuken komt een tartaar van zeebaars vol verrassende smaken en mooi in balans. We proeven van een gevarieerd garnituur met gelei van komkommer, crumble van zwarte sesam en kombu, crème van zwarte sesam, lente-ui, borage cress, ijs van avocado en limoen en schaafsel van zwarte limoen. In het vegetarische segment trekt hij al even sterk zijn plan rond een compositie met bloemkool in diverse structuren met daarbij krokant van amandel en vinaigrette van beurre noisette en citroen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 17:30-22:00
Jeudi 17:30-22:00
Vendredi 17:30-22:00
Samedi 17:30-22:00
Dimanche 17:30-22:00

Équipe

Carmen seijerlin
Daan de Jong
Sjoert van polen

Nos partenaires

Restaurants similaires

Savage

13,520

Chez Brochard

1320

Oranjerie

1320