Caert
13,520

Een proeverij van drie oesters met mandarijnencompote en ingelegde koolrabi, witte druif en citroengras met dille, sjalotten en ponzu granité zet de zintuigen meteen op scherp in dit leuk, laagdrempelig en gezellig restaurant in centrum Harderwijk. Kwartelborst op karkas gebraden smaakt mals en sappig met daarbij het billetje dat in ganzenvet gekonfijt is als verfijnd extraatje en daarbij onder meer crème en vinaigrette van salie en garnituur van knolselderij, linzen en jus van gebarbecuede kip. Fris, licht en gevarieerd nagerecht rond panna cotta van zure room, vanille en limoen met cakejes gemaakt met Siciliaanse olijfolie, crème van zonnebloempitjes en pure chocolade, gel van bergamot en sorbet van avocado.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 18:00-22:00
Mercredi 18:00-22:00
Jeudi 18:00-22:00
Vendredi 18:00-22:00
Samedi 18:00-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Carmen seijerlin Propriétaire
Marcel IJzerman Chef
Sjoert van polen Propriétaire

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Ratatouille

1320

Savage

13,520

Chez Brochard

1320