We schreven het vorige keer al op rijmende toon. Een keuken die verblijdt door nauwkeurigheid. Voeg daar eigenheid, finesse en karakter aan toe. Eigenschappen die we in diverse bereidingen proeven en die een verhoogde quotering ondersteunen. Zoals een knappe terrine met tong en schoudervlees van kalf en foie gras geserveerd met gelei van kweepeer als subtiel samenspel van diverse smaken en texturen. Of een onberispelijke uitvoering van gebakken foie gras met brioche. Slaatje van witte asperges en kreeft overtuigt door fraîcheur, beet en perfecte lauwe temperatuur. Tarbotmoot, duidelijk veelvuldig met boter oversaust tijdens de bereiding, zorgt met krokante kappertjes en beurre noisette inderdaad voor een blij gevoel. Een sentiment dat nog aanzienlijk versterkt wordt door de kennis en het engagement van sommelier Margot Los die aan de restaurantervaring een voelbare meerwaarde geeft. Daarvoor verdient ze met vlag en wimpel de erkenning als Sommelier van het Jaar 2023.