Céline
13,520

Setting is Fort Jutphaas, een robuust, oud fort met een aangenaam terras aan het water. Op het gelijkvloers zit het restaurant. De inrichting is warm en eigentijds met een sfeervolle verlichting. Chef Rick Gresnigt en zijn team leggen de lat behoorlijk hoog. Mooie producten als witte asperge met morieljes, doperwt, lamsoor en daslook worden knap gecombineerd maar behouden tegelijk hun authenticiteit. Precisie en vakmanschap proeven we in de combinatie van sappig Hollands lam met palmkool, dragon, barbecue bospeen en komijn. En intussen zorgt sommelier Amit Singh voor uitstekend advies en trefzekere wijnen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 18:00-00:00
Mercredi Fermé — 18:00-00:00
Jeudi 12:30-16:00 — 18:30-00:00
Vendredi 12:30-16:00 — 18:30-00:00
Samedi Fermé — 18:00-00:00
Dimanche Fermé — 14:00-19:00

Équipe

Amit Singh Sommelier
Dennis Steenbergen Sous-Chef
Mo El Berkaoui Maître
Rick Gresnigt Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Fico

1320

De Vrijstad

1320

Feu

13,520