De Gaffel
14,520

Eigen varkentjes, zelfgekweekte groenten en lokaal wild vormen een belangrijk uitgangspunt voor de keuken van De Gaffel die onderdak vond in een klassieke Saksische boerderij. Chef Roderik Seubers kookt verfijnd rustiek. We nemen een serieuze start met een amuse van Eisbein (varkensschenkel) van varken met balsamico, zoetzure komkommer en appel met daarna bitterbal van rundvlees. Een stukje heilbot gegaard onder de salamander met wat fijne kartoffelsalade en julienne van witlof laat zien dat mooie visgerechten eveneens tot het palet van Seubers behoren. Vooral de lokale hertenbiefstuk met rodekool en gnocchi en jus op basis van sjalot en wat gebrande beetgare halve spruitjes, geven het diner in deze grensregio tussen Stadskanaal en Emmen een culinair niveau dat we hier nog niet zo lang kennen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 18:00-21:00
Jeudi 18:00-21:00
Vendredi 18:00-21:00
Samedi 18:00-21:00
Dimanche 12:00-21:00

Nos partenaires

Restaurants similaires

Bisque

1420

Dorset

14,520

Vive la Vie

14,520