De Kromme Dissel
15,520

Al meer dan een halve eeuw wordt er in deze oude Saksische boerderij uit de 17de eeuw verfijnd gekookt. Chef Tonny Berentsen, een meester in de klassieke keuken, slaagt erin zijn creativiteit moeiteloos te combineren met traditie. Maar ook zijn reizen door Azië vormen een belangrijke bron van inspiratie. Opmerkelijk diep van smaak is hamachi, omhuld met gesmolten lardo. Daarbij crème van gekarameliseerde ui en bosui, gebarbecuede prei, kervelolie en verse jalapeño. Krokant gebakken snoekbaars wint aan kracht in combinatie met zachte zuurkool, komijnsaus, mosterdcrème en schuim van zuurkool. Vervolgens langoustine, verrijkt met kleurrijke garnituren en een verfijnde dragonsaus. Hertenfilet, omgeven door een rijke vijfkruidenjus die subtiele intensiteit biedt, met diverse bereidingen van knolselderij en eekhoorntjesbrood. De zorgvuldig geselecteerde wijnkaart vult deze unieke smaakbeleving perfect aan.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 18:00-19:00
Mercredi Fermé — 18:00-19:00
Jeudi 12:00-13:00 — 18:00-19:00
Vendredi 12:00-13:00 — 18:00-19:00
Samedi Fermé — 18:00-19:00
Dimanche Fermé

Prix

  • Sommelier de l'Année 2017

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Huisje James

1520

Het Roode Koper

1520

Voltaire

15,520