Al meer dan een halve eeuw wordt er in deze oude Saksische boerderij uit de 17de eeuw verfijnd gekookt. Chef Tonny Berentsen, een meester in de klassieke keuken, slaagt erin zijn creativiteit moeiteloos te combineren met traditie. Maar ook zijn reizen door Azië vormen een belangrijke bron van inspiratie. Opmerkelijk diep van smaak is hamachi, omhuld met gesmolten lardo. Daarbij crème van gekarameliseerde ui en bosui, gebarbecuede prei, kervelolie en verse jalapeño. Krokant gebakken snoekbaars wint aan kracht in combinatie met zachte zuurkool, komijnsaus, mosterdcrème en schuim van zuurkool. Vervolgens langoustine, verrijkt met kleurrijke garnituren en een verfijnde dragonsaus. Hertenfilet, omgeven door een rijke vijfkruidenjus die subtiele intensiteit biedt, met diverse bereidingen van knolselderij en eekhoorntjesbrood. De zorgvuldig geselecteerde wijnkaart vult deze unieke smaakbeleving perfect aan.