de Mandemaaker
1220

Sander de Vette, sinds 2017, chef van restaurant de Mandemaaker signeert een keuken waaruit zowel verfijnde Franse creaties rollen als de meer rechttoe-rechtaan-schotels die Spakenburgers óók appreciëren. Smeuïge tartaar van hertenhaas bijvoorbeeld, met uitstekend gepekelde pastrami, cornichoncrème, paprikazalf en aardappelkaantjes. Of licht gepaneerde grietfilets bij gestoofde prei, uitgebakken spek, bospeen en beurre blanc met paling. Gulle, eerlijke kost. Met als extra troef een wijnkaart die ruim in haar verrassingen en trouvailles zit.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 17:00-22:30
Mercredi 12:00-22:30 — Fermé
Jeudi 12:00-22:30 — Fermé
Vendredi 12:00-22:30 — Fermé
Samedi 12:00-22:30 — Fermé
Dimanche Fermé

Équipe

Bert van Eijden Hôte, Propriétaire
Sander de Vette Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Het Sluishuys

1220

De Aubergerie

1220

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

1220