de Mandemaaker
1220

Sander de Vette, sinds 2017, chef van restaurant de Mandemaaker signeert een keuken waaruit zowel verfijnde Franse creaties rollen als de meer rechttoe-rechtaan-schotels die Spakenburgers óók appreciëren. Smeuïge tartaar van hertenhaas bijvoorbeeld, met uitstekend gepekelde pastrami, cornichoncrème, paprikazalf en aardappelkaantjes. Of licht gepaneerde grietfilets bij gestoofde prei, uitgebakken spek, bospeen en beurre blanc met paling. Gulle, eerlijke kost. Met als extra troef een wijnkaart die ruim in haar verrassingen en trouvailles zit.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 17:00-22:30
Woensdag 12:00-22:30 — Gesloten
Donderdag 12:00-22:30 — Gesloten
Vrijdag 12:00-22:30 — Gesloten
Zaterdag 12:00-22:30 — Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Bert van Eijden Gastheer, Eigenaar
Sander de Vette Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Het Sluishuys

1220

De Aubergerie

1220

Bergpaviljoen Bistronomique & Bar

1220