de Mandemaaker
1220

Deze zaak is al jaren een begrip in Spakenburg. Niet verwonderlijk want de keuken is heel constant, de gerechten altijd smakelijk en de keuze breed genoeg. Klassiekers zijn de rundercarpaccio, tournedos en gebakken zeetong. Meer seizoensgebonden maar even geslaagd was de filet van hertenrug met gepofte rode biet, vijgengel en portjus. De wijnkaart is op smaak ingedeeld, telt een goed aantal open wijnen en is best verrassend. Ook over de aardige bediening zijn we goed te spreken.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Diner
Woensdag Doorlopend geopend
Donderdag Doorlopend geopend
Vrijdag Doorlopend geopend
Zaterdag Doorlopend geopend
Zondag Gesloten

Team

Annegreet Erkelens-Koster Gastvrouw
Bert van Eijden Gastheer, Eigenaar
Sander de Vette Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Spui76

1320

Het Sluishuys

12,520

Merlot

14,520