Back to search results

De Treeswijkhoeve
17,520

Chef Dick Middelweerd kookt met passie vanuit een gedegen klassieke Franse basis die gedurfd en fantasierijk voorzien wordt van veelal oosterse invloeden. Dat levert spannende combinaties op, altijd gekenmerkt door verfijning en een ongeëvenaarde balans. Alle gerechten zijn aangenaam verrassend en bieden voldoende diepgang zonder uit de bocht te vliegen. Beheersing van het vak, kennis van zaken, en een gezonde dosis lef met een subtiel gevoel voor harmonie kenmerken deze ervaren chef. We genieten in deze prachtige modern ingerichte voormalige hoeve zorgeloos van een diner op hoog niveau. Zoals van een perfect bereide langoustine met baharat kruiden, diverse bereidingen en versnijdingen van pompoen waaronder crème van pompoen gerookt in cederhout, ijs van geitenyoghurt, milde groene kruidenolie van vijgenblad, aangezette jonge kropsla geserveerd onder de langoustine en geroosterde pompoenpitjes die voor beet zorgen. Of van beetgare ravioli gevuld met geitenkaas en aromatische Australische zwarte truffel in een gereduceerde bouillon van gekaramelliseerde uiensliertjes als schoolvoorbeeld van perfecte intense smaakversmelting.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé — 18:30-20:30
Jeudi 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vendredi 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Samedi 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Dimanche 12:00-13:30 — Fermé

Prix

  • Sommelier de l'Année 2018
  • Hôte de l'Année 2013

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Zarzo

1720

Sabero

17,520

La Provence

1720