De Treeswijkhoeve bestaat 35 jaar en onderging in die periode verschillende transformaties. Recent kwam er een nieuw rieten dak en een entree bij die beide beter aansluiten bij het voormalige authentieke hoeve karakter. Chef Dick Middelweerd is alomtegenwoordig om gasten te begroeten en om gerechten mee galant uit te serveren. In zijn keuken staat Franke Osinga, zijn trouwe keukenluitenant die recent met succes zijn Meesterproef aflegde. Met onder meer een zeer geraffineerde en drieledige bereiding van kwartel die in het à la carte aanbod wordt gepresenteerd en waarbij hij zowel alle onderdelen van dit product als de klassieke ballotine techniek met brio eer aandoet. Daarna een op de graat gegrilde zeeduivel gecombineerd met gerookte paling van prima kwaliteit en fijne erwtjes gevolgd door soufflé van Madagaskar chocolade met daarnaast granité van groene chartreuse. Sommelier Jasper de Jong kiest geanimeerd en overtuigend uit zijn rijke wijnkelder passend en inspirerend lekkers. In de Trees is het altijd fees.