EN Japanese Kitchen & Sake Bar
1320

Aan de intieme sushi counter van chef Ken is het genieten van sashimi van Schotse zalm, makreel, tonijn en zoete garnaal en van zijn interpretatie van kappo keuken. Gerechten die in verfijning en nuance niet onder doen voor de klassieke kaiseiki keuken maar veel minder formeel zijn. Seizoensgebondenheid en oog voor detail markeren zijn aanpak. Zoals met eendenbouillon waarin daikon en taro met yuzu voor een aromatische kick zorgen naast smaakvol eendenvlees. Gastheer Ryuji neemt ons mee op avontuur doorheen een uitgebreide sake en shochu repertoire wat de ervaring compleet maakt. Een eerste koksmuts is op zijn plaats.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 18:00-20:15
Mercredi 18:00-20:15
Jeudi 18:00-20:15
Vendredi 18:00-20:15
Samedi 18:00-20:15
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Jaspers

13,520

Serre

1320

Oceania

13,520