Hof aan Zee
1420

De “Zeeuws New Nordic” keuken heeft zich fraai genesteld in deze Scandinavische wederopbouwboerderij die werd opgericht na de donkerste oorlogsjaren in de vorige eeuw. Chef Marcel Meijer en gastvrouw-sommelier Irma Goedbloed ontvangen hun gasten in Koudekerke vlak bij de Noordzee omgeven door mooie natuur. En wel met smaakvolle, evenwichtige bereidingen waar frisse en lichte accenten verwijzen naar de keuken van het noorden. De gerechten worden geserveerd in een vast menu in vijf of zes gangen. Kreeft combineert de chef met zowel mierikswortel en peer tot een rijk smakend geheel. Overnachten kan in kamers, cottages of boerderijwoningen.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi Fermé
Jeudi Fermé — 18:00-19:30
Vendredi Fermé — 18:00-19:30
Samedi 12:00-14:00 — 18:00-19:30
Dimanche 12:00-14:00 — 18:00-19:30

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Barres

1420

De Kromme Bistro

1420

La Trinité

1420