Huisje James
1520

Heine Ruitenbeek vertrok naar Intens in Voorst, maar het schilderachtige en knusse Huisje James sluiten we nog steeds diep in ons hart. We genieten van een aperitief bij de open haard, waarna Laurens Samsen en Rick Paardekooper trakteren op gerechten met seizoensingrediënten uit de Veluwse regio en eigen tuin. We verorberen gebraden ree, met verschillende bereidingen van biet en schorseneren die er klassiek mooi mee paren. Het smakenpalet is afgemaakt met fris-tintelende timutpeper uit de Himalaya. Te midden van de skrei met witlof, schuim van ui en olie van gebarbecuede bosui speelt de cèpessaus een absolute glansrol, het is de perfecte aanvulling bij de vis. Bij de niet te krokant gebakken zwezerik weet de chef de structuur mooi te respecteren en de jus met koffie maakt het gerecht eigentijds lekker. Tevreden keren we huiswaarts.

Heures d'ouverture

Lundi 18:00-23:00
Mardi 18:00-23:00
Mercredi 18:00-23:00
Jeudi 18:00-23:00
Vendredi 18:00-23:00
Samedi 18:00-23:00
Dimanche 18:00-23:00

Équipe

Laurens Samsen
Rick Paardekooper

Prix

  • Le Prix-Plaisir 2019

Nos partenaires

Restaurants similaires

Zenith

1520

Fizzy Restaurant

15,520

Kasteel Engelenburg

15,520