Orangerie de Pol
1620

Oranjerie de Pol blijft een van onze favorieten in de Achterhoek. Chef Mark Captein brengt immers zowel verrassende menu’s geïnspireerd door de seizoenen als een intrigerend à la carte aanbod. Gastvrouw-sommelier Marjolein van der Ham ontvangt in een eigentijdse ‘oranjerie’ waar het behaaglijk toeven is en waar ze voor een attente en rustige sfeer zorgt. Extra behaaglijk is een qua smaken breed geschakeerd voorgerecht rond Imperial Heritage Caviar met onder meer een combinatie rond Spaarndamse paling met kinnebakspek en aardappel, en met een tartaar van Lekenvelder rund, bieslook, aardappel en crème crue. Geheel mee met het seizoen is een perfecte bereiding van zeeduivel met zuurkool, pastinaak, groene kruiden en herfsttruffel. In dezelfde winterse sfeer smaakt filet van ree bijzonder sappig bij fijne garnituur van onder meer rode kool en stoofpeer. Prima soes om af te sluiten met daarna nog een mooi gevarieerd assortiment friandises voor bij de koffie.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-16:30 — 18:30-22:00
Jeudi 12:00-16:30 — 18:30-22:00
Vendredi 12:00-16:30 — 18:30-22:00
Samedi 12:00-16:30 — 18:30-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Marjolein Van Der Ham Hôtesse, Propriétaire
Mark Captain Chef, Propriétaire

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Zenith

1620

Het Koetshuis

1620

Rijnzicht

1720