In PIT staat Eltjo Scheepers als stoere, rondborstige enthousiaste chef. Samen met zijn partner Jolande die de bediening verzorgt, geeft hij het restaurant in het gemoedelijke Heeswijk-Dinther allure. Hij houdt naar eigen zeggen wel een beetje van choqueren, en dat zien we in de bijzondere inrichting waar schedels in allerlei vormen en maten een "hoofdrol" spelen. We ervaren een gedegen aanpak en organisatie, vriendelijke bediening en eigenzinnige gerechten met de duidelijke signatuur van de chef. Die gaat voor krachtige en uitdagende smaken en kleurrijke en verzorgde opmaak van de borden die niet pittig zijn maar wel pit hebben. Zoals rouleau van hoender, mooi zacht gegaard sappig vlees met fijne gevogeltesmaak naast gekonfijte aardappel in een torentje vormgegeven, met daarop een laagje aardappelpuree met mosterdzaadjes die voor een fijn bittertje en een knetterend mondgevoel zorgen. Dressing van dille en mosterd en een quenelle mosterdijs geven aan het geheel een extra verfijnd, fris en tegelijkertijd hartig karakter. Een hogere score en twee koksmutsen zijn verdiend.