Rantree
1620

Dineren doe je hier op hoog niveau, letterlijk en figuurlijk. Rantree zit op de achtste verdieping van het Dormio Hotel, dat op zijn beurt weer boven op de Dousberg ligt. Dat zorgt voor een 360 graden betoverend uitzicht over Maastricht en het Zuid-Limburgse landschap. Sommelier en gastvrouw Jennifer Silvius-Hermans en chefkok Ralph Hermans zorgen er ook nog eens voor dat in hun zaak gezelligheid en fine dining uitstekend samenkomen. Het afgelopen jaar werd het team in het restaurant ook nog versterkt met Jessica Klook, die Jennifer assisteert als sommelier en bedrijfsleidster. Hermans zorgt voor haute cuisine met verrassende elementen die respect afdwingen. Een van de toppers: hert met rodekool, schorseneren, bloedworst en jus. Dat klinkt heel klassiek, maar door moderne technieken wordt het een heel nieuw avontuur: een gelei en crème van rodekool en een bloedworstbitterbal. Wat een genot om zo een wildhoofdgerecht te eten. Half punt erbij, ook vanwege de wijn-spijscombinaties.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Mercredi 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Jeudi 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Vendredi 12:00-13:30 — 18:30-20:00
Samedi 12:00-13:30 — 18:30-21:00
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants similaires

Château Neercanne

1620

Tout à Fait

1620

Atelier

1620