Rantrée
1620

Het is een keer iets anders. Fine en fun dining met hoog uitzicht over stad en regio. Rantree garandeert die panoramische belevenis vanop de achtste etage van het Domio Resort Hotel op de Dousberg. Voor onthaal, service en keuken zorgen chef Ralph Hermans en gastvrouw-sommelier Jennifer Silvius Hermans en hun equipe. Oesters in diverse bereidingen en kaviaar in verscheidene toepassingen markeren de voorgerechten. Met frisse tartaar van rund vormen steureitjes steeds goede maatjes en het is hier niet anders met bovenop nog pommes soufflées voor een extra smakelijk en feestelijk cachet. Leuk dat de keuken zowel rug als billen van haas in één hoofdgerecht brengt en het nobele vlees elk met eigen textuur en krachtige smaak combineert met klassieke garnituur van rode kool, appelen en cantharellen. Rantree voorziet in een zevengangen veganistische menu voor wie in die zin van de verfijnde keukensignatuur van chef Hermans wil genieten. 

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Mercredi 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Jeudi 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Vendredi 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Samedi 12:00-13:00 — 18:30-20:00
Dimanche Fermé

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Château Neercanne

1620

Tout à Fait

1620

Atelier

16,520