Back to search results

Scheepskameel
1420

Gevestigd op het voormalige marineterrein, waar het robuuste exterieur de lichte, verfijnde binnenruimte omarmt, biedt het de perfecte setting voor lekker eten en een complete Duitse wijnkaart. Een productkeuken die bijzondere zorg besteedt aan rauwe bereidingen, zoals inktvis met venkel, puntarelle en vinaigrette op basis van inktvisinkt en citroen. Heilbot komt ingetogen met jus van ossenstaart, gegaarde knolselderij en roodwier. Smeuïge brownie met vanille-ijs als ultiem slot.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi 18:00-22:00
Mercredi 18:00-22:00
Jeudi 18:00-22:00
Vendredi 18:00-22:00
Samedi 18:00-22:00
Dimanche Fermé

Équipe

Barry Kleijne Sommelier
Bob Kaasenbrood Propriétaire
Mitchell Post Maître
Mo Moody Sommelier
Pieter Smits Propriétaire
Tijs Jeurissen Chef, Propriétaire

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

4850

1420

VanOost

1420

Vuurtoreneiland

1420