Back to search results

Sukade
13,520

Dit restaurant, gehuisvest in een pakhuis uit 1860 aan de Stoombootkade in Meppel, draagt de sporen van het verleden. Waar vroeger sukade, zuidvruchten en specerijen lagen opgeslagen, verzorgt chef Thomas van Mechelen nu een eigentijds en smaakvol arsenaal. Naast het smaeckmenu kan er ook gekozen worden voor gerechten à la carte. Als vliegende start gemarineerde rauwe zalm met toetsen van wasabi en sojasorbet, verfrist door daikon, yuzucrème en citrussaus. Daarna 48 uur gegaarde sukade, zacht en krokant gebakken, geserveerd met pepersaus en diverse bereidingen van aardappel. Als slot parfait van boterbabbelaar, met stroopwafel, yuzusorbet en sinaasappelcrème.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé — 18:00-20:00
Mercredi Fermé — 18:00-20:00
Jeudi Fermé — 18:00-20:00
Vendredi 12:00-15:00 — 18:00-20:00
Samedi 12:00-15:00 — 18:00-20:00
Dimanche Fermé

Zondag (elke 2e zondag van de maand) - 12:00 - 17:00

Équipe

Thomas van Mechelen Chef

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Robuust

1320

BaiYok

1320

Waber

1320