Back to search results

Yano
14,520

Onze Hoogste Nieuwkomer van vorige editie gaat op hetzelfde elan verder. Ook deze keer imponeert eigenaar-chef Yuri Wattimena met creaties die er niet alleen prachtig uitzien maar vooral ongelooflijk goed zijn klaargemaakt en fantastisch smaken. De combinatie van makreel, boemboe, aardappel en djeroek poeroet refereert naar zijn Molukse roots en is een topgerecht. Verfijning, knappe smaakbalansen tussen friszuur en zoet én gevoel voor precisie proeven we in de kalfszwezerik met aubergine, granaatappel en munt. Het hele menu lang zitten we op het puntje van onze stoel – hoewel het er heel ontspannen aan toegaat dankzij gastvrouw en Yuri’s partner Britta – voor wat er komen gaat. Hier wordt voortreffelijk gekookt in een setting dat een mix is tussen Japanse verfijning en Scandinavische eenvoud, het perfecte decor voor zoveel finesse.

Heures d'ouverture

Lundi Fermé
Mardi Fermé
Mercredi 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Jeudi 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Vendredi 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Samedi 12:00-14:00 — 18:00-20:30
Dimanche Fermé

Prix

  • La Nouveauté Remarquable de l'Année 2023

Nos partenaires

Restaurants également recommandés

Héroine

14,520

The Millèn

14,520

Vineum

14,520