Back to search results

By Chiel
1220

Patron-cuisinier Chiel Dohmen is een man die puur ambachtelijk werkt en de klassieke Franse keuken door en door kent. Tournedos Rossini of in hoeveboter gebakken zeetong, heerlijk. Meer avontuurlijk is de rouleau van zeebaars met asperge, kruidige couscous en gember-citroendressing met roos. Ook hier proeven we vakmanschap. Volle smaken vormen de rode draad, eveneens in de veganistische en vegetarische opties. Dit alles geserveerd in de knusse setting van een monumentaal pand.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 17:00-22:00
Woensdag 17:00-22:00
Donderdag 17:00-22:00
Vrijdag 17:00-22:00
Zaterdag 14:00-22:00
Zondag 14:00-22:00

woensdag van 11.30 tot 18.00 uur en donderdag t/m zondag van 11.30 tot 22.00 uur (in de zomer)

Team

Chiel&Chiel Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Intens

12,520

Koetshuis by Rhederoord

12,520

LEV. Foodbar

1220